پایگاه مجازی حضرت جوادالائمه(ع)

javadoleme.blog.ir@chmail.ir
پایگاه مجازی حضرت جوادالائمه(ع)

*اطاعــیـــه مـــهـــــم *

این سایت به هیچ نهاد و مراکزدولتی و غیر دولتی وابستگی ندارد و کاملا شخصی می باشد
مدیر

************************
*ریز نوشت*

توی کربلا تمام داش مشتی ها رفتند به کمک امام حسین(ع) و شهید شدند؛ مقدس ها استخاره کردند، استخاره هاشون بد اومد!
[مرحوم آیت الله مجتهدی]
************************
*ریزنوشت2*

دکتر روحانی:
یکی از درس های کربلا "تعامل سازنده" بود.

قال حسین علیه السلام:
مثلی لا یبایع مثل یزید.
مثل من، هیچ معامله ای با مثل یزید ندارد.
************************
*روزنوشت*
خدا کند آن ها که درس مذاکره از حماسه ی کربلا گرفته اند، از آب ننوشیدن حضرت ابوالفضل(ع) درس تعطیلی آب سنگین اراک را نگیرند...

پیام های کوتاه
تبلیغات
نویسندگان
پیوندها

توصیه های حاج منصور ارضی به هیئتی ها

بصیر | دوشنبه, ۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۵ ب.ظ
توصیه های حاج منصور ارضی به هیئتی ها

عقیق: حاج منصور ارضی در جلسه هفتگی زیارت عاشورا در حسینیه صنف لباس فروشان توصیه های مهمی درباره قدرشناسی ایام باقی مانده از ماه شعبان و آماده شدن برای ضیافت الهی کرده است که در ادامه می خوانید:


جریان  داشتن برائت تا قیامت 

ماباید حالمان این گونه باشد که در برائت و مودت غوطه ور باشیم. اگر این گونه نباشیمالی یوم القیامه"ضرر می‌کنیم. یعنی زمانی هم که ازدنیا برویم اگربا این برائت ومودت زندگی کرده باشیم این حال برایمان همچنان باقیست. چرا که می‌گوییم:الی یوم القیامه"
 
ماچه احساسی داریم نسبت به جنایاتی که تکفیری‌های خبیث این روزها درسوریه وعراق انجام می‌دهند حس ترحم ومودت نسبت به شهدا ومظلومان یا حس برائت نسبت به قاتلان و جنایتکاران؟ اگرناراحت شویم وآرزو کنیم ای کاش می‌توانستیم ازاین ظالمان انتقام بگیریم این نشان دهنده برائت ماست. این راهش است این حربه و وسیله مارا می‌آورد درمعرض مغفرت و باید آنرا عرضه بداریم. این حرکت تکفیری‌ها و اتفاقاتی که برای عراق افتاد باعث شد خیلی ازجوان‌ها وپیرهایشان که به دنبال دنیا افتاده بودند به خودبیایند ،شیعیانشان بعد ازجنگی که با ما داشتند و بعد از مشکلاتشان با صدام دچارخمودی شده بودند این اتفاق می‌تواند منشا خیر و انقلابی در تاریخ شیعیانشان باشد ما باید دعا کنیم برای آنها وبا اسلحه دعا کمک رسانی کنیم.

قرارگرفتن درغفران الهی

درروایت دارد؛ امام رضا علیه السلام به آن شخصی که درجمعه آخرماه شعبان خدمتشان آمد فرمودند: همه ماه شعبان تمام شده همین جمعه مانده است پس تقصیرهایی که درایام گذشته دراین ماه کرده اید جبران کنید؛ استغفارزیادکنید، توبه کنید ،بسیارتلاوت قرآن کنید و دربقیه این ماه بسیار این دعارابخوانید:"اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ قَدْ غَفَرْتَ لَنَا فِی مَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ" چطور ما در غفران الهی قرار می‌گیریم در حالی که ازاین دعا مشخص می‌شود یک عده در معرض مغفرت قرار نمی‌گیرند و همین طوری هم از ماه مبارک رمضان رد می‌شوند و اصلاً برایشان معنایی ندارد ، ما به این سود وزیان بندگی دقت داریم؟ اگر در این عرصه و در این نسیم خود را قرار دهید برای تو هم نصیبی از مغفرت است.  

پناه آوردن و ماندن در"ملجا الهاربین"

دراین ماه از همه مهم‌تر استغفار است چه در عمل و چه در زبان ، استغفار عملی این است که از آنچه خدا نهی کرده دوری کنیم و برگردیم و به سوی خودش فرار کنیم ، ولی عده ای فرار نمی‌کنند فقط می‌گویند "استغفرالله ربی اتوب الیه" به همین اندازه! ولی عده ای فرار می‌کنند چون می‌دانند خدایی که یکی از اسمائش "ملجا الهاربین" است و درصلوات شعبانیه و درمناجات شعبانیه هم داریم: "فقد هربت الیک" اگر آدم بفهمد خداوند این قدر پناه دهنده است مخصوصاً ما که می‌خواهیم از این بار گناهمان فرار کنیم ، خیالمان راحت می‌شود آنها قبول می‌کنند منتهی ماندن در این ملجا و پناه مهم است که خیلی‌ها نمی‌مانند.

 

چقدرنگران دینمان هستیم؟

درد این است که ما از دعوت شیطان وخواسته‌های شیطانی امتناع نمی‌کنیم و به او لبیک می‌گوییم، به خواسته‌های دنیایی لبیک می‌گوییم مثلا برای دیدن یک مسابقه ورزشی دغدغه داریم وقتمان را تنظیم می‌کنیم تا دیروقت هم شده آن را دنبال می‌کنیم حالا اگر به همین بچه هیئتی‌ها می‌گفتیم امشب همه با هم زیارت عاشورا بخوانیم هر کسی یک کاری برایش پیش می‌آمد. نمی‌گویم تفریح نداشته باشید، بازی نکنید ولی می‌گویم گاهی وقتها به این فکر کن، من روزی چقدر برای بازی و تفریح واستراحت وقت می‌گذارم؟ چقدر برای قرآن و دعا و کارهای مستحبی وقت می‌گذارم؟ درد این است نگران زیارت عاشورای صبح سه شنبه نیستیم ، نگران برای دینمان نیستیم ، نگران این که به فیض ماه رمضان نرسیم نیستیم ! کسی نگران این چیزی‌ها نیست! کسی از خوشحالی شیطان نگرانی ندارد .

 

اهل بیت علیهم السلام جبران کننده کاستی ها

ما مقام ابی عبدالله(ع) را نمی‌شناسیم ولی همین قدر می‌دانیم اینها برای وصل آمدند نه برای قطع و دوری انسان. اینها آمدند کفاره کاستی‌های بشری را بدهند نه انتقام کاستی‌ها را از ما بگیرند، لذا درزیارت جامعه کبیره می‌خوانیم: "کفاره لذنوبنا " منظور این است وقت برای اینها بگذاریم و راهمان را با یاد اینها روشن کنیم یعنی بعد از نماز اندازه یک سلام به ابی عبدالله الحسین(ع) به یاد حضرت باشیم

نظرات  (۱)

  • خادم جهاد فرهنگی
  • سلام
    به سامانه پیام کوتاه نیاز داشتی در خدمتم با تخفیف ویژه
    ای دی یاهوی منم هست
    09119143242
    منتظرتم

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">